Kaupunkikahvilla

Mistä on kyse?

Oletko koskaan käynyt yksin kahvilassa, ihan vain nauttimassa kupin kuumaa?

Jos et, mutta haluaisit, niin ei tarvitse vaivautua!

Tämän blogin avulla pääset siihen maailmaan käsiksi, pienellä huumorilla höystettynä. Suosittelen tietenkin sen kuuman kahvin varaamaan siihen vierelle, sillä näihin teksteihin voi uppoutua toviksi.

Ja jos kuitenkin päätät mennä yksin kahvilaan (mitä suosittelen erittäin paljon), mutta olo tuntuu ahdistavalta, voit ottaa minut mukaasi, eli lukea tätä blogia samalla, kun nautit cappuccinostasi.

Mitä blogi sisältää?

Paljon ja kaikkea. Lukemalla tätä blogia, huomaat, että vain mielikuvitus on rajana. Ja sitä mielikuvitustahan riittää.

Välissä saattaa olla jotain järkevämpääkin tekstiä. Esimerkiksi siitä, kannattaako lasten kanssa käydä kahvilassa. (lasten kanssa kahvilassa)

Tarinoita tulee olemaan erilaisia. Yhden kahvin aikana monta todella lyhyttä tarinaa, yksi ainoa pidempi, rönsyilevä tarina, tai jotain siltä väliltä. I have no rules.

Mistä sain idean tähän blogiin?

Kyllä, Sinkkuelämää-sarjasta. Kun noin kymmenen vuotta sitten katsoin Sinkkuelämään kaikki tuotantokaudet, olin vakuuttunut, että alan myös kirjoittaa kolumnia lehteen, niin kuin Carrie. Tai en vakuuttunut, kunhan vain haaveilin, että se voisi olla unelmien työ.

Lähes joka kerta sen jälkeen, kun olen käynyt kahvilassa yksin, olen miettinyt tämän blogin kirjoittamista. Jostain maailman huonoimmasta syystä, mitä en oikein tiedä itsekään, en ole sitä koskaan edes yrittänyt tehdä.

Tammikuussa 2022 istuin avopuolisoni kanssa ravintolassa/kuppilassa, mistä näki hyvin ohikulkevia ihmisiä. Mies teki läppärillä omia hommiaan, joten hetken päästä tajusin, nyt testaan vihdoin tätä! Kirjoitin puhelimeen kaiken, mitä näin ja koin ja tajusin, että hitto tämä on hauskaa! Samassa hetkessä päätin, että nyt tai ei koskaan.

Ja tässä sitä ollaan! Kymmenen vuotta sitten ensimmäisen kerran haaveilemani blogi, Kaupunkikahvilla!

Käy siis keittämässä itsellesi kupillinen kahvia ja nauti kahviseurasta tekstin muodossa. Nauraminen, tekstiin uppoutuminen ja palautteen antaminen on sallittua!

Klikkaa tästä päästäksesi ihan ensimmäiseen postaukseen tässä blogissa!

Muista seurata juttujani myös Facebookissa ja Instagramissa (kaupunkikahvilla)!

xoxo, Marianne Katriina / Kaupunkikahvilla

%d bloggaajaa tykkää tästä: