Kaupunkikahvilla

Mistä on kyse?

Oletko koskaan käynyt yksin kahvilassa, ihan vain nauttimassa kupin kuumaa?

Jos et, mutta haluaisit, niin ei tarvitse vaivautua!

Tämän blogin avulla pääset siihen maailmaan käsiksi, pienellä huumorilla höystettynä. Suosittelen tietenkin sen kuuman kahvin varaamaan siihen vierelle, sillä näihin teksteihin voi uppoutua toviksi.

Ja jos kuitenkin päätät mennä yksin kahvilaan (mitä suosittelen erittäin paljon), mutta olo tuntuu ahdistavalta, voit ottaa mut mukaan, eli lukea tätä blogia samalla, kun nautit cappuccinostasi.

Mitä blogi sisältää?

Paljon ja kaikkea. Lukemalla tätä blogia, huomaat, että vain mielikuvitus on rajana. Ja sitä mielikuvitustahan riittää. Jollekin kadulla kävelevä ihminen, reppu selässään, voi olla juuri se.

Tässä blogissa se saattaakin olla henkilö, joka on kiirehtimässä ratikkaan, repussaan eväät yhden pysäkin matkalle. Eväänä voi olla valmiiksi syöty omena, tai ala-asteelta asti repussa ollut banaani. Mutta miksi? Sitäkin selvittelen.

Välissä saattaa olla jotain järkevämpääkin tekstiä. Esimerkiksi siitä, kannattaako lasten kanssa käydä kahvilassa. (lasten kanssa kahvilassa)

Tarinoita tulee olemaan erilaisia. Yhden kahvin aikana monta todella lyhyttä tarinaa, yksi ainoa pidempi, rönsyilevä tarina, tai jotain siltä väliltä.

Käy siis keittämässä itsellesi kupillinen kahvia ja nauti kahviseurasta tekstin muodossa. Nauraminen, tekstiin uppoutuminen ja palautteen antaminen on sallittua!

Klikkaa tästä päästäksesi ihan ensimmäiseen postaukseen tässä blogissa!

Muista seurata juttujani myös Facebookissa ja Instagramissa (kaupunkikahvilla)!

xoxo, Marianne Katriina / Kaupunkikahvilla