Kaupunkikahvilla

Mistä on kyse?

Oletko koskaan käynyt yksin kahvilassa, ihan vain nauttimassa kupin kuumaa? Jos et, mutta haluaisit, niin ei tarvitse vaivautua! Tämän blogin avulla pääset siihen maailmaan käsiksi, pienellä huumorilla höystettynä. Suosittelen tietenkin sen kuuman kahvin varaamaan siihen vierelle, sillä näihin teksteihin voi uppoutua toviksi.

Ja jos kuitenkin päätät mennä yksin kahvilaan (mitä suosittelen erittäin paljon), mutta olo tuntuu ahdistavalta, voit ottaa mut mukaan, eli lukea tätä blogia samalla, kun herkuttelet berliinimunkilla.

Mitä blogi sisältää?

Kerron lyhyitä tarinoita ihmisistä ja asioista eri kaupungeissa, taustatietona pelkästään se, mitä näen ikkunasta. Minkälaisen tarinan kätkee sisälleen tikkaita kantava henkilö, kenellä on raksahousut ja kengät jalassa, mutta puvuntakki päällä? Voiko aikuinen työntää nukenrattaita Helsingin keskustassa? Miksi lähes joka toinen sauvakävelijä laahaa sauvoja perässään? Miten bussiin saa kaikista nopeimmin matkustajat kyytiin?

Tarinoita tulee olemaan erilaisia. Yhden kahvin aikana monta todella lyhyttä tarinaa, yksi ainoa pidempi rönsyilevä tarina, tai jotain siltä väliltä.

Käy siis keittämässä itsellesi kupillinen kahvia ja nauti kahviseurasta tekstin muodossa. Nauraminen ja tekstiin uppoutuminen on sallittua!

Klikkaa tästä päästäksesi ensimmäiseen postaukseen tässä blogissa!

Muista seurata juttujani myös Facebookissa (Kaupunkikahvilla) ja Instagramissa (marianne.katriina)!

xoxo, Marianne Katriina / Kaupunkikahvilla