Kuka olen?

Tätä blogia pitää kahviloita ja huumoria rakastava Marianne, joka sai ideansa tähän blogiin Sinkkuelämää -sarjasta jo kymmenen vuotta sitten.

Aikalailla kiteytetysti tuossa tulikin jo itseni esittely. Mutta jos vähän henkilökohtaisempia asioita kerrotaan, niin olen siis 31-vuotias, yhden ihanan 4-vuotiaan pojan äiti ja lähes yhtä ihanan miehen avovaimo. Jaloissa pyörii myös 8-vuotias koira, jonka kanssa seikkailut on niitä parhaimpia. Hyvinkäälle ollaan toistaiseksi ahterimme parkkeerattu, sopivan kokoiseen kolmioon.

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa tällaista blogia, mutta siis arvatkaa mitä. Musta on tuntunut, että mä en ole “sen tyyppinen ihminen, joka kirjoittaa tällaista blogia”. Tätä kirjoittamassa mä näen ihmisen, jolla on luonnollisen värinen pitkä tukka, eettisesti tuotetut vaatteet ja joka juo vain cappuccinoa ja sitäkin todella hitaasti.

Mä en tiedä mistä tämä mielikuva on tullut, mutta mä en ole sellainen. Ei kestänyt kuin kymmenen vuotta tajuta, että kyllähän mäkin voin tätä blogia kirjoittaa, vaikka joisin kuoharia suoraan pullosta tai ihan vaan tavallista kahvia ja mulla on värjätty tukka.

Mistä sain idean tähän blogiin?

Kyllä, Sinkkuelämää-sarjasta. Kun noin kymmenen vuotta sitten katsoin Sinkkuelämään kaikki tuotantokaudet, olin vakuuttunut, että alan myös kirjoittaa kolumnia lehteen, niin kuin Carrie. Tai en vakuuttunut, kunhan vain haaveilin, että se voisi olla unelmien työ.

Lähes joka kerta sen jälkeen, kun olen käynyt kahvilassa yksin, olen miettinyt tämän blogin kirjoittamista. Jostain maailman huonoimmasta syystä, mitä en oikein tiedä itsekään, en ole sitä koskaan edes yrittänyt tehdä.

Tammikuussa 2022 istuin avopuolisoni kanssa ravintolassa/kuppilassa, mistä näki hyvin ohikulkevia ihmisiä. Mies teki läppärillä omia hommiaan, joten hetken päästä koin ahaa-elämyksen, nyt testaan vihdoin tätä! Kirjoitin puhelimeen kaiken, mitä näin ja koin ja tajusin, että hitto tämä on hauskaa! Samassa hetkessä päätin, että nyt tai ei koskaan.

Ja tässä sitä ollaan! Kymmenen vuotta sitten ensimmäisen kerran haaveilemani blogi, Kaupunkikahvilla!

Täältä pääset lukemaan lisää blogin ideasta, ellet halua päästä suoraan asiaan, eli ensimmäiseen blogitekstiin.

Toivottavasti nautit tekstieni lukemisesta yhtä paljon, tai jopa enemmän, kuin minä niiden kirjoittamisesta!

Muista seurata myös Facebookissa ja Instagramissa (kaupunkikahvilla)!

Uutta Instagramissa:

Tervetuloa Kaupunkikahveille kanssani!

xoxo, Marianne Katriina / Kaupunkikahvilla