Kuka olen?

Tätä blogia pitää kahviloita ja huumoria rakastava Marianne, joka sai ideansa tähän blogiin Sinkkuelämää -sarjasta jo kymmenen vuotta sitten.

Aikalailla kiteytetysti tuossa tulikin jo itseni esittely. Mutta jos vähän henkilökohtaisempia asioita kerrotaan, niin olen siis 32-vuotias, yhden ihanan 4-vuotiaan pojan äiti ja lähes yhtä ihanan miehen avovaimo. Jaloissa pyörii myös 9-vuotias koira, jonka kanssa seikkailut on niitä parhaimpia. Hyvinkäälle ollaan toistaiseksi ahterimme parkkeerattu, sopivan kokoiseen kolmioon.

Omasta mielestäni parhaita puoliani on ehdottomasti huumori. Maailmasta myöskään tuskin löytyy kovin montaa asiaa, mistä en keksisi sitä positiivista puolta.

Rakastan seikkailua. Harrastan sitä ihan liian vähän, mutta olen antanut pientä tekohengitystä asialle. Seikkailen lapsen kanssa takapihalla (juostaan mm. dinosauruksia karkuun) ja lähimetsässä. Oikeasti haaveilen Selviytyjät -tyyppisistä seikkailuista. Ilman sitä kilpailua siinä. Haluaisin tietää, missä menisi se oma raja, mihin ei enää kykenisi.

Unelmia on monenlaisia ja omani liittyy edellä mainittuun seikkailuun, isojen kaupunkien vilinään, rentoon hippielämään ja normaaliin ruoka-pyykit-siivous -arkeen. Eli siis unelmoin vapaudesta tehdä mitä haluan, silloin kun haluan. Ja parhaani mukaan niitä kokoajan toteutan.

Blogissa pääsette mukaan kaikennäköisiin seikkailuihin ja ajatuksiin, joissa osassa ei ole minkäännäköistä järkeä. Mutta se tämän blogin idea taitaa ollakin. Kirjoitan ylös mitä mieleen tulee, te pääsette nauttimaan ja nauramaan.

Täältä pääset lukemaan lisää blogin ideasta.

Muista seurata myös Facebookissa ja Instagramissa (kaupunkikahvilla)!

Uutta Instagramissa:

Tervetuloa Kaupunkikahveille kanssani!

xoxo, Marianne Katriina / Kaupunkikahvilla

Exit mobile version
%%footer%%