Livestriimi nopeasti täyttyvästä roskiksesta

”Mutta sitä näkyä on vähän vaikea laittaa koristeeksi seinälle. Enkä ehkä haluaisikaan. Päihittäisi kyllä kaikki kauhutalot.”

Nyt on kyllä niin syksyinen ilma, että jos valkoviini ois punaviinin makuista, niin kuoharista sais krapulan. Make sense yms.

Otin kaakaooo!

Piiiitkästä pitkästä aikaa taas täällä. Superkivaa! Siis jotenkin tässä hetkeen mikään ei ole oikein lähtenyt mihinkään suuntaan. Ei laivat merelle, eikä kylmä kahvi mikroon.

Oon ollut kipeänä, enemmän ja vähemmän. Oon ollut töissä, enemmän ja vähemmän. Oon pukeutunut lähinnä kotivaatteisiin ja työvaatteisiin, siinä välissä ulkovaatteisiin. Suihkussa käynyt jopa ilman vaatteita.

No nyt vihdoin sain itseni kahville (kaakaolle), että pääsen kirjoittamaan postausta! Olisin halunnut tehdä tästä postauksesta paaaaljon pidemmän, mutta kesken kaakaon iski mahakipu. Jee. Puolikas kaakao maksoi siis aika paljon.

Hauska katsoa ihmisiä, kun ne kävelee. Tai siis kahta ihmistä, kun ne kävelee vierekkäin. Toinen vetää ihan moottoritienopeuksia, toinen pitää isoa kiveä kaasupolkimen alla. Sitten se nopeampi joutuu kokoajan hidastelemaan, kun huomaa kävelleensä Ouluun asti, siinä missä toinen on vasta Tampereen keskusaukiolla (onks siellä semmosta?).

Täällä on jotenkin tunnelmallista. Ei sillä tavalla jouluisesti, kun sanasta ”tunnelmallinen” tulee heti mieleen joulu. Mutta syksyisesti tunnelmallista. Kivasti on halloweenkoristeita laitettu ympäriinsä.

Meillä kotona ei ole mitään halloweeniin liittyvää härpäkettä, en ole oikein halloweenihmisiä. Lapsi kyllä kuulemma haluaisi halloweenina ”syödä jotain ällöttävää”. No eiköhän se riitä, että kokkaan jotain arkiruokaa. Edellisestä ruoasta tuli kommentti ”Kiitos, mutta mä en oikeen tykkää”. Ehkä vaan ensi kerralla sanon, että tää on nyt kuule sitä halloweenruokaa.

Okei, oon mäkin välillä vähän halloweenihminen. Aamuisin peilissä, hah! Mutta sitä näkyä on vähän vaikea laittaa koristeeksi seinälle. Enkä ehkä haluaisikaan. Päihittäisi kyllä kaikki kauhutalot.

Livestriimi nopeasti täyttyvästä roskiksesta

Löysin muuten just maailman nopeiten täyttyvän roskiksen. Joissain kaupoissa kun on se, että kuittia vastaan pääset sieltä pihalle. Sen portin jälkeen on se roskis siinä. Olis hauska seurata sitä livestriiminä. Ehkä vähän nopeutettuna, ei se ihan niin nopeasti täyty kuitenkaan. Mitenhän livestriimiä voisi nopeuttaa? Jos joku menisi sinne itsepalvelukassoille kertomaan, että nyt sit ihan hiton äkkiä pihalle täältä?

Kun tämä oli näin lyhyt teksti, mietin, että olis kiva tiivistää tää jotenkin. Mutta miten yhdistät kaasupolkimen, halloweenin ja livestriimin roskiksesta?

Ehkä vaikka niin, että tässä livestriimissä se yksi tyyppi huutelee, että kävelkää täältä ulos nopeammin kuin normaalisti, hitaammin liikkuville antaa ison kiven ja kertoo, että painuu muualle painelemaan kaasua ja pelottavan halloweenteeman tähän saa niin, että itse livestriimi kestää oikeasti kauan ja joudut katsomaan sitä.

-Kaupunkikahvilla

Seuraa myös:

Instagramissa  kaupunkikahvilla

TikTokissa Kaupunkikahvilla

Facebookissa Kaupunkikahvilla

Tekijä: Kaupunkikahvilla

Humoristista kirjoittamista rakastava tyyppi, joka saa kahvikupin äärellä paljon aikaiseksi. Sarkasmi vahvasti läsnä.

Kommentoi:

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading